AXX - Recherche bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude 

 

Bedrijfsfraude Non-acceptabel binnen uw onderneming!

 

Ook uw bedrijf kan te maken krijgen met bedrijfsfraude, bedrog, diefstal of enige andere vorm van interne- en/of externe bedrijfsfraude. Het gaat dan om strafbare zaken die  schadelijk zijn voor het bedrijf.

We hebben het niet alleen over financiële- en materiële schade maar ook over immateriële (en vaak emotionele) schade ten gevolge van bedrijfsfraude bijvoorbeeld, diefstal, verduistering, oplichting, computerfraude, bedrijfsspionage, vernieling, overtreding van het concurrentiebeding, uitkeringsfraude, sabotage of fraude met ziekmeldingen.

AXX - Recherche heeft de juiste kennis  om een gedegen bedrijfsfraudeonderzoek te verrichten. Wij leveren wettig en overtuigend bewijs en berichten u hierover in duidelijke en volledige bedrijfsfraude rapportages. Uiteraard discreet en vertrouwelijk. De rechercheurs van AXX - Recherche stellen hoge eisen aan zichzelf op het gebied van ethisch en juridisch gedrag en houden zich vanzelfsprekend aan de wet- en regelgeving.

AXX - Recherche kan ook worden ingezet ter voorkoming van bedrijfsfraude. Wij onderzoeken uw bedrijfsstructuren en zorgen voor op maat gesneden preventiemaatregelen.

Bedrijfsfraude is Non-acceptabel.